Az Apokalipszis bolygója

2009.06.27 21:33

Dennis Rau and Lisa Osborne az ORBS oldalain exkluzív fotókat közöltek az elhíresült Nibiru, más néven PlanetX vagy XKBO-nak nevezett titokzatos közelgő bolygóról. A vörös bolygó pályája a feltételezések szerint 3660 évente érinti a Naprendszerűnket, és a Napot megkerülve távozik.

Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel figyelhető meg a bolygó, de ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. Állítólag néhány hónap múlva már szabad szemmel is látható lesz a képeken látható bolygó.

A Nibiru a Plútót elérve, tehát a mi naprendszerünkbe való behatolás után csaknem kilenc hónappal éri el és kerüli meg a Napot. Ez akár katasztrófával járhat.

Mérések szerint 23 -szorosa a Földnek a misztikus égitest. Megjelenése okozta mar eddig is a Földön a rendkívüli időjárás változásokat. A katasztrófa néhány óra alatt lezajlik, utána hónapok, -esetleg évek telhetnek el mire az élet vissza tér a rendes medrébe.

A bolygó a nap és fold között elhaladva sötétségbe boríthatja bolygónkat. Ám legnagyobb veszélye, hogy vonzása megakaszthatja a Föld forgását, megcserélheti ideiglenesen a pólusokat. Ebben az esetben időjárási katasztrófák, a vulkánok kitörése és akár szökőár kialakulása is várható.

A Föld lakosságának 1/3-a is elpusztulhat a természeti katasztrófák következtében , a fennmaradó lakosság további 2/3-a pusztulhat el a felmerülő élelmiszerhiány és éhezés következtében a katasztrófát követő 6 hónapban. A katasztrófára az információk szerint felkészültek a kormányok, de a pánik elkerülése végett mélyen hallgatnak. A katasztrófa terv akkor lép életbe amikor már a bolygó is szabad szemmel látható lesz.

Persze több száz neve is van a veszélyes égitestnek, a legismertebb talán a NIBIRU, de újabban csak PLANET X-ként emlegetik.

/gondola.hu/