Derinkuyu, az "ősi földalatti város által épített külföldiek megvédeni" az emberiséget egy globális katasztrófától

2013.02.06 21:01

Évszázadokon keresztül mi mesélni barlangok és alagutak mélyen a föld, aluljárók ami birodalmában démonok és szörnyek.
Lehetséges, hogy ezek a legendák elrejteni egy meglepő igazság?
Lehet, hogy valóban vannak rejtélyes helyek és megmagyarázhatatlan a lábunk alatt, helyezi az eredetét, amely nem lehet ebből a világból.

Kappadókia kelet-törökországi korlátos a Fekete-tengertől északra és délre a Taurus hegységre. A 1963 egy egyszerű felújítás a város Derinkuyu vezet rendkívüli felfedezés.
A "nyílás a falon egy barlangban, feltárja a járat egy földalatti város, több ezer évre visszamenőleg, több mint 85 méter mély.

 

Derinkuyu-interno.jpg
 

Vannak 13 történet, hogy menjen le a föld alá, a szellőző aknák és tizenöt üzletek, melyek magukban hordozzák levegő még a legmélyebb szinten. Ami csodálatos, a szobák sziklás felfedezések tarthatna mintegy 20.000 emberek, férfiak, nők és gyermekek. Vannak még nyomokban vallási központok, raktárak, prések bor és szarvasmarha istállókat. A föld alatti szinteket találtak étkező, konyha megfeketedett a korom, pincészetek, élelmiszerbolt, iskola, számos társalgók és bár található. A város részesült jelenléte egy földalatti folyó és víz kutak. Ez egy kis város teljesen önellátó, amely még mindig elképeszt tudósok és mérnökök.
 

Az építkezés egy város Derinkuyu volt vállalkozna bárki, még a modern idők és a modern berendezések. Ha úgy gondolja, hogy egy ilyen munkát végeztek, egy olyan korban, így a távoli létre és egyszerűen csodálatos, hasonló csak az egyiptomi piramisok. A Derinkuiu, mert a puhaság a kő, hogy legyen nagyon óvatos, hogy elegendő támogatást a felső emeleten, a pillérek, különben nem lett volna katasztrofális összeomlását. Sokkal inkább meglepő, hogy nincs nyoma minden jelentősebb összeomlás, akkor azt kell feltételezni, hogy lehet, különösen képzett és nagyon jól tudta, a rock anyag.
 

Derinkuyu-pilastri.jpg
 

Beszéljünk ősi népek, és nehéz elképzelni, hogyan tudtak volna tenni, hogy ezt az erőfeszítést. Talán segített valamilyen más civilizáció? De ki építette ezt a hatalmas földalatti várost? És mi titokzatos okból vezette őket, hogy a föld alatt élnek? Miért akarna bárki is élni a mélység ilyen furcsa barlangok?
 

Sokak szerint a régészek és tudósok, Derinkuyu valószínűleg szolgál ideiglenes menedéket inváziója során, és hogy körül épült all'800 ie Phrygians, Egy nép "Bronzkori kapcsolódó Trójai. Mások úgy vélik, hogy épült Hettiták, Harcias ember szerepel a Bibliában, és hogy már virágzott több száz évvel ezelőtt.
 

zoroastro.jpgDe lehetséges, hogy a földalatti város még idősebb? Szerint a teoretikusok az "Ancient Astronaut" van, és talán több ezer éve. Kappadókia része volt a Zoroaszter, A perzsa eredetű, az egyik legrégebbi vallási hagyományainak emberiség. Úgy véljük, hogy a Zoroasztrizmus, A hit alapja ősi szembenálló erők a jó és a rossz, már erősen befolyásolja mind a hinduizmus, hogy a judaizmus és a kereszténység.
 

Alapítva körül a hatodik században, a legfőbb isten a teremtő Ahura Mazda. A második fejezetben a szent szöveg zorastriano "Avesta"Ahura Mazda menteni az egész emberi faj egy globális környezetvédelmi distrato, egy kicsit olyan, mint a történet Noé a héber Bibliában: a nagy próféta Yima megbízásából az alkotó építeni a palotát "Vara a Yima" védelme érdekében minden élőlény azonnali katasztrófa. Az Ancient Astronaut elmélet, ez az épület lesz indentificare az elvégzett munkával Derinkuyu.
 

Szerint a szent szövegeket, Yima épített egy földalatti város több emelet védelmére egy kiválasztott csoportja az emberek és az állatok által az árvíz, hanem egy jégkorszak globális. A "Vendidad"Nevezik a" gonosz telet. "Sokak szerint klimatológusok klasszikus, a"utolsó jégkorszak történt körülbelül 18.000 évvel ezelőtt véget bárhol 10.000 BC Lehetséges, hogy Derinkuyu épült menedék egy pusztító globális télen?
 

Nem képesek a mai napig a kő szén, bárki képes feltételezéseket tenni, hogyan ősi Derinkuyu. De ha ez a helyzet állna Derinkuyu földalatti város, hogy Ahura Mazda elrendelte, hogy építsenek, talán van egy meglepő történelmi magja mögött a legenda. Ha igen, ki vagy mi volt az isten Ahura Mazda?
 

Ahura%20Mazda.gifA szent szövegei zoroasztriánus Ahura Mazda tűnik vezetéséért felelős mindent, ami történik a Földön. Tudod olvasni többféle módon: ez lehet egyfajta formájának egyetemes tudat sovraindente életre a világegyetem és az emberiség, vagy pontosabban lehet egy földönkívüli intelligencia, amely figyeli a bolygón.
 

Majdnem minden ősi szent szövegek beszélnek a tudás adott az emberiségnek az "istenek" jött le az égből. Lehetséges, hogy Ahura Mazda volt egy intelligens lény egy másik világ, és már, mint egy isten az ősi földet? És ha igen, már feltéve, hogy a szükséges technológia hívei építeni ezen összetett labirintus elleni védelem környezeti katasztrófa?
 

De lehet egy másik zavaró oka az építési Derinkuyu. Egyesek szerint tudósok egy nyom lenne szokatlan biztonsági rendszere a földalatti város épült, az ajtók 500 fontot helyezett kerekek és lehet mozgatni egy személy. Ezek ajtók nagy találékonyság. A gyakorlatban, meg tudja nyitni a kar belülről. Ez azt sugallja, hogy bárki, aki élt Derinkuyu bujkált honnan valami vagy valaki.
 

Az ősi szövegek zoroasztriánus Ahura Mazda feláll a mennybe a szekér isteni és háborút ellen örök ellenség Angra Mainyu, A démon a pusztulástól. Lehetséges, hogy ez az, mivel számos teoretikusai az ősi űrhajósok, a képviseletet két földönkívüli erők összecsapása ellenőrzésére a Föld és a források?
 

Ahura-Mazd%C4%81-dio-persiano.jpg
 

Csak a fejlett intelligencia is képesek arra, hogy vegye le a légi járművek (kocsik isteni). Ezek a szervezetek birtokában voltak, hogy milyen gépeket, hogy olvassa el minden ősi kultúra a világ! Csak nézd meg "Vimána"A hindu hagyomány vagy"Chariot of Fire"A héber Biblia, Illés próféta, aki elrabolja hozza a mennyben.
 

Ha figyelembe vesszük a zoroasztriánus hagyomány egyértelmű utalás egyfajta légi csata között háborúzó része. Ezért nagyon valószínű, hogy a barlangok Derinkuyu vettük menedék szemben légi bombázása földönkívüliek akik harcoló egymást. Ha egy repülőgép repül Derinkuyu jármű nagy sebességgel, akkor nem látja a szellőzőnyílások a földalatti város.

 

/https://hu.apocalisselaica.net/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/derinkuyu-l-antica-citta-sotterranea-costruita-dagli-extraterrestri-per-proteggere-l-umanita-da-un-disastro-gloabale/