Ha a bilderbergek bizalmukat vesztik…

2013.04.16 08:36

Margaret Thatchert az Elit emelte fel, s végül buktatta meg miután politikai tevékenységével túlságosan messzire ment az 1990'-es években. Ő az egyik olyan személy, aki ellen nem követtek el merényletet, azért hogy eltávolítsák. Kennedy-nél megtették, de egy úttal meg is bánták, hiszen nagyon sok zűrrel jár egy ilyen összeesküvés megszervezése és a későbbiek kimagyarázása, ezért a Vaslady esetében az Elit ravaszul gazdasági eseményeket idézett elő, mellyel aláásta a politikus asszony népeszerűségét, így kikényszerítették a "demokratikus" távozását. 

Thatcher tagja volt a Bilderberg-csoportnak, akik nagyon jól szolgálták az Elit ügyét a 80'as években, amikor is ő és Ronald Régen, Paul Volcker, a FED és a Nemzetközi Bankszövetség vezetőjének irányítása alatt meghatározták az évtized politikáját. Segítője Sir Alfred Sherman volt aki Karadzsics mellet súlyos felelőség terheli a polgárháború alatt a volt Jugoszláviában okozott tömérdek szenvedésért és szörnyűségért. 

Thatcher valószínű, hogy nem volt tudatában, hogy mi is folyik valójában, de hát a politikusokat csal addig szeretik, amíg a Globális Elit tervét szolgálják. Thatcher visszaélt a bizalmukkal, amikor továbbra is ellenezte a nemzetek szuverenitás felcserélését az Európai Közösségre, az európai valután és a központi bakon keresztül. 1989 májusában tartott spanyolországi Bilderberg-gyűlésen eldöntötték, hogy ennek a hölgyeménynek mennie kell, s rá egy évvel saját pártjának parlamenti képviselői mozdították el, meg sem várva a hivatal idejének lejártát.

A média segítségével trükkösen szépen aláásták a célpontot, amolyan csepegtető módon kétséget ébresztettek a miniszterek között, akik meg akarták tartani az állásukat és szépen a párton belül az un. "szürke eminenciások" elintézték Őt. 

Mi a tanulság? Nem titok, hogy Orbán Viktor is az Elit embere, hiszen mit keresne az elnöki székben, mint Soros embere és a Háromoldalú Bizottság tagja, de most túl messzire ment és pont ugyanazokat az eszközöket vetik be ellene az Elit ügynökei, mint a Vasladynél, hiszen egy bevált forgatókönyvről van szó, és az Elit mindig így dolgozik. A lényeg a népszerűség lerombolása a médián keresztül..."demokratikus" módon.

Félreértés ne essék, még csak véletlenül sem vagyok fideszes, csak nyitva tartom a szemem és nézek és látok. Ezzel a kormánnyal az Elitnek az a baja, hogy nemzetibb a kelleténél, persze ide nyal, meg oda nyal, nyalni kell Izraelnek és ki tudja még kiknek, de egy ilyen világpolitikai közegben még egy ilyen roppant áttetsző nemzeti színezet is végzetes.

(Aranykor hajnalán)