Idegen lények a barlangrajzokon

2012.09.14 09:41

Vajon kezelhetők bizonyítékként a barlangrajzok az UFO-k létezésére?
Íme, a válaszok.


A földönkívüli létforma gondolata, az, hogy létezhetnek más civilizációk is a miénken kívül, a kezdetektől megosztotta az embereket. A mai napig sok ezer ember hiszi világszerte, hogy UFO-k márpedig léteznek, és, hogy közük van a világ több csodájához.

A különös, megmagyarázhatatlannak tűnő eseményeket is egyszerűbb az ismeretlenre fogni, illetve olyan dolgokat is földönkívüli létformáknak tulajdonítani, melyekre egyébként létezik tudományos magyarázat.
Ennek ellenére több olyan építmény, rajz vagy tárgy akad, melynek láttán a legjózanabb gondolkodású ember is hajlamos meginogni.


Idegen lények ősi barlangrajzokon.

Az UFO-kutatás egyik nézőpontja az, hogy már az őskorban meglátogatták a Földet az űrlények. Mégpedig azért, hogy tanulmányozzák az ősembereket, és megtanítsák őket teljesen új dolgokra. A kutatók ezzel magyarázzák azt is többek között, hogy az emberek elkezdtek eszközöket gyártani, illetve később megtanultak írni, olvasni.

Ezt a feltevést támasztják alá azok a kőfaragások is, melyeket Olaszországban, Val Camonicában fedeztek fel, illetve azok a rajzok is, melyeket Ausztráliában találtak, és nagy valószínűséggel a Wandijimákat ábrázolják, azokat a mitológiai lényeket, akik az óceánból jöttek ki a partra, az ottani őslakosokhoz.

Hogy ezek valódiak-e, azt máig nem tudták bizonyítani, ám az ellenkezőjét sem. Tény azonban, hogy a barlangrajzok fontos jelentőséggel bírnak, és keletkezésük dátumát eddig nem tudták megállapítani. Utóbbit nehezíti, hogy több rajzot is időről időre átrajzoltak.

Egyiptomi vésetek közlekedési eszközökről.

Sok UFO-hívő hiszi, hogy az ókori, fejlett civilizációk is a földönkívülieknek köszönhetőek. Szerintük erre az abydos-i Osiris-templom az egyik legjobb bizonyíték.
Valószínű ugyanis, hogy a templomban található hieroglifák egy helikopter, egy sugárhajtóműves űrhajó és néhány csészealj képét írják le. Bár az idegen civilizációk hívőit hidegen hagyja, a tudomány már talált magyarázatot a rejtélyes írásokra.

A kutatók szerint a képek az eróziónak és az újrafaragásoknak köszönhetik különleges formájukat.

A szövegrész eredetileg I. Seti fáraó tiszteletére készített hieroglifák egy részlete, amit fia, II. Ramszesz idejében alakítottak át.

Az ókori Egyiptomban nem volt ritka, hogy a hieroglifákat az adott uralkodó kedvéért átalakítsák, ezekről rengeteg feljegyzésben emlékeznek meg.


Az antiküthérai szerkezet.

Az antiküthérai szerkezet egy órához hasonlít, mely körülbelül időszámításunk előtt 85-ből származik, de csak 1900-ban találták meg Antiküthérában, Görögországban.

A kutatók szerint valószínűleg hajózásnál használták, mivel nemcsak a Napot követte a gépezet, hanem a Hold mellett további öt bolygó mozgását, valamint a dátumot is.

Az eszköznek olyan jól felszerelt rendszere van, hogy vetekedhetne a 19. században épített órákkal, melyek már kifinomult technológiával készültek.

De nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert elképzelhetetlenül pontos. Szinte tökéletesen meg tudja jósolni a kozmikus testek mozgását, és az, hogy 1300 évet kellett várni arra, hogy az emberiség hasonlót alkosson, épp elég bizonyíték az UFO-hívőknek arra, hogy ezt földönkívüliek hagyták a Földön.

Arra máig nincs magyarázat, hogy, ha idegenek készítették, és adták a görögöknek ezt a figyelemre méltó szerkezetet, akkor miért csak öt bolygót tüntettek fel rajta. Annyi azonban bizonyos, hogy a görög mondákban és feljegyzésekben említenek ehhez hasonló szerkezetet és a megnevezett bolygókat is.


A szokatlan megjelenésű Dogu.A humanoid kinézetű Dogu-szobrocskákat a történelem előtti Japánban készítették el. Szokatlan megjelenésüket alaposan megtervezték: öltözékük hasonlít egy űrruhára, persze szemüveggel, harisnyával és fegyverzettel felszerelve.

Az idegen civilizációk létezésében hívők szerint ez újabb bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, és az idegenek már a kezdetektől fogva tudnak a létezésünkről.

Azt azonban sajnos figyelmen kívül hagyják, hogy rengetegféle Dogu létezik azokon kívül, amelyeknek kissé kidülledő szemük van, és arról is megfeledkeznek, hogy ilyen szeme van több termékenységi szobrocskának is, melyeknek elnagyoltak különböző testrészei.

Ami viszont a ő hitüket támasztja alá, az az a tény, hogy a történészek előtt a mai napig nem világos, hogy ki és miért készítette ezeket a kétségkívül nem hétköznapi figurákat.


/Femina/