Mi is a FEMA

2012.09.13 20:18

Ez a szervezet az amerikai konteóhívők legfőbb ellenségei közé tartozik; többen félnek tőle és többen gyűlölik, mint a CIA-t vagy az FBI-t (ami azért nagy szó). Az összeesküvés-elméletek szószólói szerint a FEMA önmagában rosszabb, mint az összes titkosszolgálat és rendészeti szerv összesen, mert a katasztrófaelhárítás lesz az amerikai kormány intézkedéseinek legfőbb végrehajtója, ha az Új Világrend elérkezik abba a stádiumba, hogy már nem kell dugdosni az emberek elől.

A FEMA (így a konteósok) az Egyesült Államok területén nyolcszáz olyan titkos fogolytábort tart kulcsrakész állapotban, ahová a globalizáció (és a washingtoni politikai elit) ellenségeit fogják internálni, amikor a Fehér Házból ez az ukáz jön. A táborok egyenként 10-15 ezer fogvatartottat tudnak (áram alá helyezett szögesdrótok mögött, veszettül ugató német juhászkutyák és rezzenéstelen arcú, gonoszul rágógumizó, agymosott gépkarabélyos őrök társaságában) vendégül látni, de az alaszkai Fairbanks melletti (természetesen titkos) gigatábor több, mint egymillió ember befogadására alkalmas.

Ezeket a táborokat a Rex 84 (Readiness Exercise 1984) fedőnevű, belső szükségállapoti terv alapján állították fel szerte az országban, s arra szolgálnak, hogy „a nemzetbiztonsági szempontból veszélyes egyének” fogvatartását biztosíthassák egy hazai vészhelyzet esetén, amikor az alkotmány által biztosított valamennyi szabadságjogot felfüggesztik.