Nyílnak a csillagkapuk

2013.03.09 15:57

A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén.

képfeltöltés

Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik plazmatornádó felett egy hatalmas fekete folt jelent meg, mely körülbelül öt napig, az örvény elpattanásáig folyamatosan látható volt.képfeltöltés

 

Az  egyik maya leleten ugyanezt a jelenséget ábrázolták azzal a különbséggel, hogy a rajz, a jelenség rendeltetését is megjeleníti.

 

maya86.jpg

 

csillagkapu3.jpg

 

Balra lent a szélein fodros Nap és a belőle kinyúló plazmaörvény látható, melybe egy repülő csészealjat is belerajzoltak. Az örvény kiszélesedésénél a fekete gömb látható, ez a kapu, amiből éppen egy UFO lép ki és valószínűleg a mellette lévő Föld felé száguld. Ha ezeket a csillagkapukat az emberiség teremtői valóban a galaxisok közötti utazásra használták, ha egyáltalán alkalmas rá, akkor a közeljövőben, hacsak a NASA le nem tiltja a felvételeket, akkor szemtanúi lehetünk a számos kultúra által lejegyzett nagy visszatérésnek, az égi testvérek, és a "Napisten" eljövetelének.

maya87.jpg

 

/kilenc.blog.hu/