Ősi idegenek csatája Nurembergben

2012.09.13 19:02

  A 1561-ben a polgárok furcsa cirkálókról számoltak be Nürnberg városában. Ezeket az eseményeket a helyi újság, Gazette of the Town of Nuremberg örökítette meg. Ez volt az első nyilvántartott UFO jelenség, ami megerősítette jelenlétük valódiságát. Akik hajnalban már talpon voltak, elképesztő látvány tárult a szemük elé. Keresztek, gömbök és rúd alakú, járműveknek tűnő alakzatok ezrei cikáztak az égbolton. Ez a felettébb ijesztő látvány órákon át tartott, és úgy tűnt, két ellenséges frakció harcolt egymással. Az újság rengetek szemtanú pontos, részletes vallomását megírta, amik teljesen megegyeztek egymással. Mindazonáltal teljesen érthetetlen volt számukra, mivel még nem ismerték a repülés fizikáját és technológiáját.

 

newspaperufo.gif

 

   A szkeptikusok megpróbálták megmagyarázni az eseményeket, és a nürnbergi meteoresőnek tulajdonították az egészet. Ugyanakkor, a beszámolók valami sokkal hatalmasabb eseményről tanúskodnak, mint az egyszerű meteorzápor. Az égi csata mély hatást gyakorolt a lakókra, mivel ez akár jelenthette azt is, hogy Istennek mekkora hatalma van.

nuremberg.gif

   Nurembergben az Arcturi kutatói számára különösen fontos az UFO-k leírása, mivel a legtöbbjük szerint gömb, henger vagy kereszt alakú. Úgy vélik, hogy a nagyobb gömb alakú UFO-k valamiféle anyahajók, amik a kisebb járműveket indítja harcba. A szemtanúk szerint a csata vége felé egy csodálatos „fekete, lándzsa-szerű tárgy” jött, és véget vetett a harcnak. Ez az objektum nagyon is nagy harci cirkáló – olyasféle kiváló hajó, mint a Arcturian Starship Athena vagy a Pleiadian anyahajók egyike, ami a Földet védi.

   Ez a történelmi esemény sziklaszilárd bizonyíték arra, hogy az ősi idegenek a Földre látogattak a múltban, és nyomós érv az Ősi Asztronauta Elméletének. 

 

nuremberg

A Nurembergi idegenek csatájának ábrázolása