Ősi idegenek

2012.09.13 19:00

ŐSI IDEGENEK

 

   Az „ősi idegenek” kifejezést olyan földönkívüli lények elnevezésére használják, akik az ősi időkben meglátogatták a Földet.
   A történelmi beszámolókat a Hopi indiánok, ókori egyiptomiak, mayák, aztékok és sok más ősi civilizációk alkotják. Mindannyian olyan furcsa jelenségekről tesznek említést, amik az égből jöttek, mint napjainkban az UFO.
Olyan híres könyvek születtek, mint az Ősi Idegenek vagy az Istenek szekerei.
Létezésüket bizonyítják többek között a Nazca vonalak, egyiptomi és maya piramisok.

astronaut

 

 

ŐSI IDEGENEK ÉS AZ EMBERISÉG MÚLTJA
Az ókori űrhajó elmélete

 

   Az „Ősi Idegenek” egy elmélet, ami az „ókori asztronauta elméletként” is ismert. Határozott bizonyíték arra, hogy a múltban is jelen voltak Földünkön, (közvetlenül vagy közvetetten) kommunikáltak az emberrel, befolyásolták életüket, és megismertették velük a Föld ősi kultúráit, civilizációit. Ittlétük olyan civilizációkban hagyott nyomot mint a maya, sumér, azték, ókori Egyiptom, inka, kínai, görög és sok más.
   A világ tele van vallással, teóriákkal, amiket nehéz elfogadni valamennyi embernek.
Amit meg kell értenünk, hogy az ősi idegenek nem bizonyítják vagy cáfolják az egyes vallási meggyőződéseket, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük az alapvető gyökereinket és eredetünket, mint emberi faj.

Az ókori civilizációk történelmének gondos vizsgálatán keresztül a teoretikusok továbbra is keresik a választ a zavarbaejtő kérdésekre, hogy az Ősi Idegenek közvetlenül befolyásolták-e az emberi faj és civilizációk kialakulását.